Fuvarozás, szállítás, daruzás, fuvarszervezés GyőrNormál kereskedelmi (raklapos) áru szállítása 1-24 t-ig, 70-90 m3 között, merev alvázas és nyerges vontatókkal

Amennyiben rakománya kis terjedelmű, nem teljes kocsirakomány, esetleg sokallja a futárszolgálatok magas árait, akkor az Ön számára ideális megoldás lehet a részrakomány.

Járműveink nap mint nap járják Európa útjait. Ha Önnek nem okoz problémát, hogy áruja más megbízóink termékeivel egy rakományban utazik, ha fontos, hogy alacsony áron jusson el szállítmánya a címzetthez, részrakományos szállítási szolgáltatásunkat ajánljuk.

Ez egy speciális szállítási forma, ahol a teljes szállítmányt több felrakóval alakítjuk ki, majd a címzetteknek sorban szállítjuk le az árut. Nagy logisztikai tapasztalatunk a garancia arra, hogy a rakomány valamennyi része a  lehető legoptimálisabb idő alatt ér célba.

Ezzel a szolgáltatással versenyképes áron tudjuk termékeit bárhová eljuttatni, a rakományok között megoszlik a szállítási díj. Kollégáink nagy tapasztalata a garancia arra, hogy az esetleges többszöri le- és felrakodás során a szállítmány nem sérül!

Kapcsolat